Comuna Delești

Bine ați venit pe pagina oficială a primăriei comunei Delești din județul Vaslui.

O privire detaliată și informații despre instituțiile din comună, date demografice, activități economice, obiective turistice și proiecte de investiții.

Nomenclatura stradală furnizează informații concise și clare despre denumirea și organizarea străzilor din comuna Deleşti.

Licitații publice

Procese transparente de contractare a serviciilor și achiziționarea bunurilor. Contribuie la dezvoltarea comunității.

Publicații de căsătorie

Aici găsiți informații despre cuplurile care își unesc destinele, contribuind la o comunitate în continuă creștere și unitate. Bucuria începuturilor.

Cuvântul primarului

Stimați cetățeni ai comunei,
Este o onoare pentru mine să vă adresez cuvinte de căldură și recunoștință în calitatea mea de primar al comunei Delești. În fiecare zi, mă simt privilegiat să servesc o comunitate atât de vibrantă și dedicată.
Comuna noastră, cu peisajele sale pitorești și oamenii minunați, reprezintă o comoară pe care suntem cu toții mândri să o numim acasă. Împreună, am reușit să depășim provocări și să construim un viitor mai strălucitor pentru noi toți. Transparența și deschiderea au fost întotdeauna principii călăuzitoare în administrarea mea.
Este prioritatea noastră să vă ținem informați cu privire la toate proiectele și evenimentele care afectează comunitatea noastră. Încurajez participarea voastră activă și sugestiile voastre.
Suntem aici pentru a vă asculta și pentru a construi împreună un mediu în care fiecare locuitor al comunei noastre să se simtă acasă și apreciat. Închei cu mulțumiri pentru încrederea pe care ați depus-o în mine și în echipa noastră de la Primăria Delești.
Cu eforturile noastre comune, vom continua să facem din comuna noastră un loc prosper și plin de armonie.
Cu toată stima, Daniel Dobranici, primar, Comuna Delești.
Close Search Window